Blog

24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

7 βασικά tips για υγιεινή διατροφή!!!

0 comments 0 share

1. Πολύ νερό: Προσπαθήστε να πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε μιας και καθημερινά θα πρέπει να λαμβάνουμε περίπου ενάμιση λίτρο.

2. Μην ξεχνάτε το πρωινό:  Παρέχει στον οργανισμό την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσει την ημέρα ενώ ενεργοποιεί και τον μεταβολισμό.

3. Κάντε πλάνο: Προσπαθήστε να κάνετε ένα πλάνο με τα γεύματα της εβδομάδας, ώστε να είναι πιο φροντισμένα και υγιεινά.

4. Yγιεινά σνακ: Όλοι μας όταν είμαστε σπίτι και χαλαρώνουμε θέλουμε κάτι για σνακ. Το μυστικό λοιπόν είναι αυτό το κάτι να μην είναι γλυκά και πατατάκια αλλά φρούτα, λαχανικά και γιαούρτια. Φροντίστε δε να εξαφανίσετε τυχόν λιπαρά σνακ ή έστω να τα τοποθετήσετε σε σημείο που να μη φαίνονται.

5. Βγάλτε το ορατό λίπος από τα κρέατα: Εφόσον το βλέπετε καλό θα ήταν να το αποφεύγετε. Βγάλτε για παράδειγμα την πέτσα από το κοτόπουλο, όσο νόστιμη κι αν είναι, καθώς επίσης το λίπος από το χοιρινό και το μοσχάρι.

6. Μειώστε τις εξόδους για φαγητό: . Επιλέξτε να φάτε σε κάποιο εστιατόριο μόνο μία φορά την εβδομάδα και για τις υπόλοιπες εξόδους σας προτιμήστε να πιείτε ένα ποτό ή να πάτε σινεμά.

7. Λίγο απ' όλα: Μην αποκλείετε τροφές από το διαιτολόγιό σας, όπως κάνουν πολλοί με τους υδατάνθαρακες γαι παράδειγμα. Ο οργανισμός χρειάζεται όλα τα απαραίτητα στοιχεία και χωρίς αυτά πολύ πιθανό να υπάρξει πρόβλημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.


Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

CAPTCHA code

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

testimonials

Visa Secure Mastercard Identity Check

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή