Blog

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Πως να στρώσετε το χρισουγεννιάτικο τραπέζι!

0 comments 0 share
Το στρώσιμο ενός ωραίου τραπεζίου για να υποδεχτείς φίλους και συγγενείς δεν είναι μία δύσκολη διαδικασία αρκεί να βάλεις τέχνη και μεράκι. Η εορταστική ατμόσφαιρα θέλει στολισμό, χρώματα, θέλει φαντασία και ό,τι υλικά διαθέτεις για να σε δικαιώσει το αποτέλεσμα.
Ακολόυθησε 3 απλά βήματα και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

 1 ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ
Στρώνουμε ένα μονόχρωμο τραπεζομάντηλο σε κόκκινο, λευκό ή πράσινο χρώμα και στο κέντρο τοποθετούμε ένα ράνερ από τα άλλα χρώματα. Αν το τραπεζομάντηλο είναι κόκκινο τότε λευκό ή πράσινο ράνερ, αν είναι λευκό, κόκκινο ή πράσινο ράνερ κλπ.
 
2. Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ
Στολίζουμε το κέντρο του τραπεζιού με μία χριστουγεννιάτικη σύνθεση. Προτείνω κάτι εύκολο και όμορφο, όπως πράσινη γιρλάντα λουλουδιού με κουκουνάρια, μπάλες ή μικρές χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Ενδιάμεσα μπορείτε να βάλετε αναμμένα κεριά ή φαναράκια για να δώσετε ένα πιο ατμοσφαιρικό κλίμα. Αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο στις εικόνες θα βρείτε αυτό που θέλετε.
 
 3. ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ & ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ
Υπάρχουν πανέμορφα χριστουγεννιάτικα σχέδια τα οποία μπορείτε να φτιάξετε με τις χαρτοπετσέτες σας. Διαλέξτε χαρτοπετσέτες σε ένα από τα τρία χρώματα που προτείναμε και δημιουργήστε δέντρα λουλούδια, μπότες, Άη Βασίληδες, σκουφιά (. Αν δεν έχετε χρόνο για πολλά-πολλά διπλώστε τις χαρτοπετσέτες, βάλτε σε κάθε μία από ένα αληθινό ή αποξηραμένο κλαδί από πεύκο ή έλατο, τοποθετήστε πάνω τα μαχαιροπήρουνα, τυλίξτε με μία κορδελίτσα και έτοιμος ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του τραπεζιού
 

Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

CAPTCHA code

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

testimonials

Visa Secure Mastercard Identity Check

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή