Blog
21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
Barilla Fusilli με σπαράγγια
0 comments
0 share
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα:
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- 500γρ. Barilla Fusilli (βρείτε το εδώ)
- 1 ματσάκι σπαράγγια κομμένα σε λωρίδες
- 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μινέρβα (βρείτε το εδώ)
- 400γρ. σάλτσα Barilla Basilico
- ½ φλιτζάνι νερό
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί pecorino romano (προαιρετικά)
- Αλάτι, μαύρο πιπέρι
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αλάτι να βράσει.
- Σοτάρετε τα σπαράγγια με το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι με μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν ελαφρώς καφέ χρώμα, περίπου για 3-4 λεπτά.
- Προσθέστε τη σάλτσα Barilla Basilico και ½ φλιτζάνι νερό, σιγοβράστε για 5 λεπτά.
- Προσθέστε τα ζυμαρικά στη κατσαρόλα και βράστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
- Στραγγίστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε τα με τη σάλτσα και τα σπαράγγια σε ένα μεγάλο μπολ
Αφήστε το σχόλιό σας