Blog

21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Barilla Fusilli με σπαράγγια

0 comments 0 share
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα:
  • 500γρ. Barilla Fusilli (βρείτε το εδώ)
  • 1 ματσάκι σπαράγγια κομμένα σε λωρίδες
  • 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μινέρβα (βρείτε το εδώ)
  • 400γρ. σάλτσα Barilla Basilico
  • ½ φλιτζάνι νερό
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί pecorino romano (προαιρετικά)
  • Αλάτι, μαύρο πιπέρι
 
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
  1. Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αλάτι να βράσει. 
  2. Σοτάρετε τα σπαράγγια με το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι με μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν ελαφρώς καφέ χρώμα, περίπου για 3-4 λεπτά.
  3. Προσθέστε τη σάλτσα Barilla Basilico και ½ φλιτζάνι νερό, σιγοβράστε για 5 λεπτά.
  4. Προσθέστε τα ζυμαρικά στη κατσαρόλα και βράστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
  5. Στραγγίστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε τα με τη σάλτσα και τα σπαράγγια σε ένα μεγάλο μπολ

Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

CAPTCHA code

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

testimonials

Visa Secure Mastercard Identity Check

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή